0

Press och Stress

Hej alla,

Ibland saknar jag livet som liten. Problemlös efter att sommarlovet påbörjats, och man hade inget man behövde tänka på, på riktigt. Det vara bara att gå och vänta på en ny Kalle Ankas sommarnummer skulle dimpa ned i brevlådan, för att sedan hälla upp ett kallt glas med dricka och lägga sig i hängmattan. Sommarlovet efter 9:an kändes på något sätt som det sista "fria" sommarlovet. För allt jag har känt sen jag slutade är att man ska vara precis överallt, människor som man måste hålla kontakten med och hela tiden försöka hinna med att göra allt och inte göra någon besviken. Mitt i allt ska man helst vara på två ställen samtidigt, och helst av allt vill jag bara åka och stänga in mig i min lägenhet ett tag, äntligen få vara ensam och slippa alla människor runtom som verkar vara i så desperat behov av mig.

Midsommar brukar vara en högpunkt såhär efter att sommarlovet börjat, nu så firar jag halvår med Sofia då, och det är såklart något speciellt. Men själva midsommarn har jag aldrig i mitt liv sett så lite fram emot som nu. Finns liksom ingen glädje i det, och det enda jag känner är enorm press för att hinna ställa upp för alla och inte få göra det jag själv vill … och efter midsommar lär det inte bli bättre, fortfarande massa som ska göras, samt P&L på det.

Men men, hoppas ni det ute har det bättre och att ni njuter i sommarvärmen, ha det så bra så hörs vi av snart igen!

Sommarlov

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone