0

Plugg plugg plugg och snart helg!

Tjena på er!

Yes, snart är det äntligen helg igen efter en lång och dryg första vecka tillbaka efter lovet! Ska bli riktigt skönt att få sova ut en morgon igen haha. Sen fyller min minsta syrra år också, så det blir väl tårta o folk här hela helgen antar jag, alltid trevligt.

Herregud va mycket plugg det är just nu. Vi har massa olika läxor, massa prov med mera, lärarna verkar tro att vi hinner med hur mycket som helst. Imorrn har jag t.ex. ett svårt prov i matte som jag borde sitta o plugga inför just nu. Borde. Men ni vet ju hur det är när man kommer framför datorn. Jag ska bara kolla det, hmm jag ska bara vänta o se om jag får ett svar, hmm jag måste svara en annan nu också, förresten undra om nån har skrivigt där, osv. Man kan inte slita sig förren man har gått igenom sjuttioelva sidor på nätet, pratat med 40 pers på MSN varav 20 är drygt folk som addar en för att få hjälp med webbdesign, vilket jag aldrig brukar ge, mitt tålamod o lära ut är … begränsad.

Aja, vad har mer hänt idag då, vi hade ett lite annorlunda prov där vi skulle presentera en energikälla vi blev tilldelade och sen ha en debatt om denna med andra grupper som hade blivigt tilldelade andra energikällor. Det var faktiskt rätt kul och diskussionerna fortsatte även efter provet. Vi har grymma lärare i alla fall, inte som i Insjön där det kunde ta flera veckor att få tillbaka svaren på ett prov, vi gjorde provet 10:00 och fick resultatet 14:00! Det kallar jag bra jobb haha. jag o Ginsby fick VG, nått som vi är väldigt nöjda över, vi presterade helt, okej.

Nej men som sagt, jag borde plugga lite mer matte nu innan den stora provdagen imorgon. Så vi ses snart igen! <3

Vackert landskap!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.