0

Pingisterror

Idag har vart en lite sådär mellandag,

Har vart en hel del som har hänt, ute igen och klippt gräset, hatar kombinationen sol+regn = snabbväxande. Men även varvat med ett par timmar pingisspelande då min bror kom förbi på eftermiddagen. Har även hunnit med att vara upp till Leksand och kolla efter en cykel, hittade ingen som var billig och bra, och har någon en sådan så säg till! Även en vända på Clas Ohlson och deras readagar fick klämmas in.

Skolan börjar snart igen också, sommaren har i vanlig stil gått på tok för snabbt. Ska samtidigt bli skönt att avsluta sitt sista år i gymnasiet och dra sig vidare mot andra håll i vårt land. Förhoppningsvis iaf. ;)

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.