0

Övningskörning påbörjas 26 Augusti!

Japp precis,

För nu har vi ringt och beställt tid för att gå kursen som behövs för att min pappa ska kunna vara min privata körskolelärare. Så efter att jag har gått kursen är det bara att börja övningsköra. Nått jag verkligen kommer göra, har redan börjat läsa teorin så det blir perfekt. SKa ta körkort så snabbt jag kan, helst dagen efter jag fyller 18 eller nått! :D Men får se då. I alla fall för er som är intresserad så för att börja övningsköra är det ett par saker man måste göra först:

1. Hälsodeklaration, finns på http://www.korkortsportalen.se – Denna ska fyllas i o medtagas till körskolan
2. Syntest och ev korrigering av syn med glasögon/linser
3. Gå snabbutbildningen föra att få övningsköra
4. Skicka in ansökan om övningskörningstillstånd

Sen ska det bara vara att ut och köra om man har tur!

Nu ska jag börja förbereda maten, grillad fläskfilé med potatis och svampsås på dagens meny! :D

 

Blomma

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone