0

Övningskörning påbörjas 26 Augusti!

Japp precis,

För nu har vi ringt och beställt tid för att gå kursen som behövs för att min pappa ska kunna vara min privata körskolelärare. Så efter att jag har gått kursen är det bara att börja övningsköra. Nått jag verkligen kommer göra, har redan börjat läsa teorin så det blir perfekt. SKa ta körkort så snabbt jag kan, helst dagen efter jag fyller 18 eller nått! :D Men får se då. I alla fall för er som är intresserad så för att börja övningsköra är det ett par saker man måste göra först:

1. Hälsodeklaration, finns på http://www.korkortsportalen.se – Denna ska fyllas i o medtagas till körskolan
2. Syntest och ev korrigering av syn med glasögon/linser
3. Gå snabbutbildningen föra att få övningsköra
4. Skicka in ansökan om övningskörningstillstånd

Sen ska det bara vara att ut och köra om man har tur!

Nu ska jag börja förbereda maten, grillad fläskfilé med potatis och svampsås på dagens meny! :D

 

Blomma

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.