2

One guy one cup

Hallå igen,

Vart ute o fotat lite, men ärligt talat så är det väldigt svårt i det här tråkiga vädret, fick några okej bilder i alla fall som finns på bdb o Deviantart ~ Roosweb.

Blev glad för visste inte vad jag skulle ha kameran i om jag åkte ut med mopeden för att fota, men som gudasänt så får jag syn på en liten väska som hänger bakom en hög med kläder i farstun, en liten kameraväska som passar perfekt att ha med sig. Så den åkte på, hjälmen åkte på, sen åkte jag iväg. Verkligen svinkallt ute! Så det blev bara inom byn innan jag vände och åkte tillbaka, får hoppas att hösten kommer snart i alla fall så man kan ta lite finare bilder.

One Guy One Cup ... of coffee! :D

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.