Om Robert Roos

Robert Roos

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 25 år gammal från Dalarna numera bosatt i Skövde där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap.

Jag är en mjukvaruutvecklare med stort intresse och passion för webbutveckling. Arbetar främst med och har bäst kunskaper i: HTML5/CSS3, JavaScript/jQuery, ASP.NET C#, ASP (3.0), SQL och PHP.

Förutom ett brinnande intresse för IT och programmering, skriver och läser jag en hel del också. Är även (givetvis) riktigt teknik och musikintresserad. Gillar att hålla mig uppdaterad och ha koll på det senaste.

Just nu läser jag en kandidat i datavetenskap och en kandidat i systemvetenskap; men är alltid redo för fler utmaningar och möjligheter på vägen! Tveka inte på att kontakta mig om du har frågor, eller om du tycker att jag skulle passa in i just ditt projekt.

Varmt välkommen!