0

Ointressant dag och gymmat

Tjena på er igen.

Ja idag har det vart en tråkig ointressant dag. Vart ute och åkt i en varm bil i värmen som var idag, och som inte det var nog fick vi även punktering mitt i allt … inte hade vi fälgkors eller domkraft med oss heller! Som tur var så fick vi punktering vid en järnhandel som hadde detta och kunde låna ut åt morsan och mig, tur det. Annars har jag fixat lite med Roosweb, gjort lite tillsnyggningar i loggan och på communitystarten, sen han jag inte mer då jag o brorsan drog iväg och gymmade ett par timmar före midnatt till efter midnatt haha. Nu är jag trött, slut, utbränd och ska ha en god natts sömn, men vi ses imorgon igen då jag kanske kommer med en ny artikel här också!

Mvh Robert

Blomma

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.