0

Ointressant dag och gymmat

Tjena på er igen.

Ja idag har det vart en tråkig ointressant dag. Vart ute och åkt i en varm bil i värmen som var idag, och som inte det var nog fick vi även punktering mitt i allt … inte hade vi fälgkors eller domkraft med oss heller! Som tur var så fick vi punktering vid en järnhandel som hadde detta och kunde låna ut åt morsan och mig, tur det. Annars har jag fixat lite med Roosweb, gjort lite tillsnyggningar i loggan och på communitystarten, sen han jag inte mer då jag o brorsan drog iväg och gymmade ett par timmar före midnatt till efter midnatt haha. Nu är jag trött, slut, utbränd och ska ha en god natts sömn, men vi ses imorgon igen då jag kanske kommer med en ny artikel här också!

Mvh Robert

Blomma
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone