1

Nytt år och massa mer

Varför bryta en tradition?

Jag menar, att kunna blogga konstant är ju en konst jag hittils inte klarat av så varför börja nu? Skämt åsido så har det vart väldigt mycket runt jul och nyår osv, så bloggandet har fått tagit en liten paus. Men tillbaka nu igen, som alltid. Julen och nyår firades i Rexbo, var riktigt skönt, och fick en massa bra saker till såväl hushåll som rent ekonomiskt. Nyåret spenderades med Sofia, och det var riktigt roligt!

Dock har jag under första riktiga veckan i skolan efter alla lov och allt, inte vart där alls, utan istället spenderat den i sängen hemma med en såndär vinterförkylning, aja den har blivit bättre nu iaf, så på Måndag är det dags att vandra tillbaka till skolan, suck.

Är inte bloggareN idag, så har inte så mycket mera att säga just nu, återkommer senare igen!

Come and cuddle with me

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.