0

Nytt år nya problem mer kul

Hej på er igen!

Okej ingen dramatisk ändring skedd sedan jag avla löftet att blogga oftare men kom igen! Inte mer än några dagar emellan nu i alla fall, jag börjar bättra mig och återgå till den normala takten jag hade i början med bloggen. Har funderat ett par dagar hur jag skulle klippa mig. Skulle jag bleka håret, skulle jag färga det mörkare, eller vad skulle jag egenteligen göra? Väl några timmar före stod det klart. Jag är nöjd redan, jag menar jag använder aldrig vax och liknande (nästan) så .. blev lite slingor och lite kortare igen bara, feg kanske, kanske smart.

Jag har även vart sugen på att fota lite idag. Har en bild i huvudet som jag skulle vilja förverkliga nu bara. Vädret är rätt perfekt, snöat har det också görat, precis som bilden i mitt huvud på hur den ska se ut. Får se nu bara om jag tar bilden … och mer avgörande för er kanske, om jag publicerar den. Under tiden kan ni kolla in en annan duktig fotograf och redigerare på DeviantArt, sofialill.deviantart.com … riktigt skicklig på att ta känsloladdade kort. Hon är helt enkelt bäst på det bara.

Egenteligen har jag inte så mycket mer att säga, tycker att dagarna är rätt händelselösa på nått sätt just nu men spela roll, snart är det skola stress och jobb igen så, man får väl njuta medans det varar. Ha det så bra alla så hörs vi snart igen!

Dark Water

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone