0

Nytt år nya problem mer kul

Hej på er igen!

Okej ingen dramatisk ändring skedd sedan jag avla löftet att blogga oftare men kom igen! Inte mer än några dagar emellan nu i alla fall, jag börjar bättra mig och återgå till den normala takten jag hade i början med bloggen. Har funderat ett par dagar hur jag skulle klippa mig. Skulle jag bleka håret, skulle jag färga det mörkare, eller vad skulle jag egenteligen göra? Väl några timmar före stod det klart. Jag är nöjd redan, jag menar jag använder aldrig vax och liknande (nästan) så .. blev lite slingor och lite kortare igen bara, feg kanske, kanske smart.

Jag har även vart sugen på att fota lite idag. Har en bild i huvudet som jag skulle vilja förverkliga nu bara. Vädret är rätt perfekt, snöat har det också görat, precis som bilden i mitt huvud på hur den ska se ut. Får se nu bara om jag tar bilden … och mer avgörande för er kanske, om jag publicerar den. Under tiden kan ni kolla in en annan duktig fotograf och redigerare på DeviantArt, sofialill.deviantart.com … riktigt skicklig på att ta känsloladdade kort. Hon är helt enkelt bäst på det bara.

Egenteligen har jag inte så mycket mer att säga, tycker att dagarna är rätt händelselösa på nått sätt just nu men spela roll, snart är det skola stress och jobb igen så, man får väl njuta medans det varar. Ha det så bra alla så hörs vi snart igen!

Dark Water

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.