0

Nytt år ännu en gång

God fortsättning!

Nytt år inringt, ska bli intressant att se vad det kommer att bjuda på. Bjuda på är rätt intressant för den delen, för ju äldre, bittrare och mera cynisk jag blir – förstår jag att inget kommer fritt och bjuds på längre, utan man får ta för sig helt enkelt haha. Men det ska nog gå bra, känns som en massa mål, planer, förhoppningar och drömmar redan finns i ryggsäcken. Förverkligandet återstår med gott om tid, 359 dagar för att vara exakt.

En sak jag spontant kom på att jag ser fram emot är Kents nya album som ser ut att komma lagom till sena våren/sommaren?

Mycket annat också, men som jag nämnt tidigare så är inte det här en sådan där extremt självutlämnande blogg – så det dyker väl upp lite förhoppningsvis realiserade planer successivt istället. Kanske!

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.