0

Nyckeln till ett nytt liv

Hej på er!

Först vill jag bara glatt börja med att berätta att igår var vi nere i Borlänge och skrev p åkontraktet för lägenheten och hämtade nycklarna. Kortattat för er med lite slöare hjärna: Jag fick lägenheten! Japp så nu är det planerat att jag ska flytta in redan till helgen då, håller på att packa ned sakerna för fullt just nu. Det är en en fin liten etta med kokvrå (som är rätt stor), ett rum, toa, farstu, sovalkov och sen en massa garderober och liknande, den är helt perfekt etta helt enkelt. Har inte så mycket mera att säga just nu, och har dessutom mycket att göra så hinner knappt med detta, men ha det så bra så hör jag av mig snart igen!

Vacker bild 

Mvh Roosweb

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.