0

Nyckeln till ett nytt liv

Hej på er!

Först vill jag bara glatt börja med att berätta att igår var vi nere i Borlänge och skrev p åkontraktet för lägenheten och hämtade nycklarna. Kortattat för er med lite slöare hjärna: Jag fick lägenheten! Japp så nu är det planerat att jag ska flytta in redan till helgen då, håller på att packa ned sakerna för fullt just nu. Det är en en fin liten etta med kokvrå (som är rätt stor), ett rum, toa, farstu, sovalkov och sen en massa garderober och liknande, den är helt perfekt etta helt enkelt. Har inte så mycket mera att säga just nu, och har dessutom mycket att göra så hinner knappt med detta, men ha det så bra så hör jag av mig snart igen!

Vacker bild 

Mvh Roosweb

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone