0

Nya ketchupflaskor och kamerastativ

Hej på er igen!

Idag när jag satt och åt spaghetti och köttfärssås kom jag att tänka på en sak med den nya ketchupflaskan från Felix. I "föregångaren" öppnade man locket på toppen bara och hade ut över maten. På nya är locket i bottnen istället, okej visst det är bra på det sättet att all ketchup rinner ned till korken, men en sak är också extremt dum. Jag tror nämligen felix tänkte såhär när dom gjorde de nya flaskorna

* Nu ska svaga pensionärer inte äta ketchup mer!
* Folk som inte går på gym ska inte heller det …
* Jaa! Ingen förutom dom som kan klämma hårt på en flaska ska få ketchup!

Man skulle kunna tro att det är på detta sättet i alla fall, då den nya korken är urdum, man får ju klämma som en idiot på den innan nått kommer! Tänk då på alla gamlingar, hur ska dom orka klämma på den? Urdumt.

Men jag ska inte bara gnata på om ketchup. Nej jag hittade ett kamerastativ idag som var perfekt! Har redan tagit ett par bra bilder, men det tråkiga är att vädret var så dåligt, regn i luften, men som sagt jag fick nåra bra i alla fall och detta är en av dem:

Aja, nu ska jag koda vidare på Roosweb Version 2.1, mer om det kan du läsa i blogginlägget om den!
Ha det bra!
Mvh Robert Roos

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone