0

Ny design på bloggen

Sådär!

Då har bloggen stilats om en hel del och allt nytt börjar falla på plats. Bland förbättringarna är bland annat att nya designen är responsiv och därmed fungerar lika bra i webbläsaren på datorn som i mobilen. Dessutom laddar hela siten in betydligt snabbare nu än tidigare.

Läsbarheten tycker jag förbättrats en hel del också med lite bättre radavstånd och tydligare font.

Grunden är nu alltså på plats och sen när tid finns kommer givetvis småfixar här och där att göras. Springer ni på någon bugg eller har feedback så mottages det tacksamt!

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.