2

Notifiering om uppdatering (rimmar)

Hej på er!

Inte mycket händer just nu, tyvärr då det finns så mycket att skriva om, men så begränsat med tid.
Vill uppmärksamma er på två uppdateringar som sker i helgen dock, ”robertroos.se” kopplas till bloggen, därmed är såväl ”.eu” som ”.se” adressen pekad hit.
Dessutom kommer senaste versionen av bloggmotorn att installeras, vilket medför en hel del förbättringar, inte minst på twitter och kommentarssidan.

Vi hörs av snart igen! (Glöm inte Earth Hour om en kvart!)

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.