1

Myskväll i Borlänge och Metal i Falun

Hej på er alla!

Missade att blogga några dagar på grund av allt för sena nätter och allt för lite sömn, men nu är jag tillbaka igen, hemma en vända igen också i Rexbo och firar påsk, även om jag syndigt firade den igår, men det kommer vi till senare.

I Torsdags så hade vi en I-dag i skolan. Det är i princip en dag där man får jobba med precis vad man vill, eller det man behöver. Saker man kommit efter med eller prov och liknande man behöver göra. Flera andra skolor, eller rättare sagt, de flesta var lediga idag. Men inte vi, hmm. Men skitsamma för det kändes som man fick mycket gjort som man slipper tänka på över lovet nu, och istället bara ha det lugnt och skönt. Efter skolan så bar det av hem till min lägenhet med Sofia, Ida och Tora för att ha en mysfilmkväll, och den blev både mysig och roligaste kvällen på länge, var hur bra som helst. Så tack för en rolig kväll allihopa, kommer sakna er, speciellt Sofia, men som tur är så på Tisdag … på Tisdag då träffas vi igen! :D

Så efter att ha vart uppe rätt sent, satt och kollade på lite roliga serier efter att de hade åkt hem, för att kunna sova haha, för först hade vi sett flera skräckfilmer, och på det så kom polisen och gick igenom men massa bilar och förhörde två stycken som jag självklart bor granne med och hör skrika o vara jobbiga rätt ofta haha. Så somnade jag väl runt 2-tiden, för att sedan inte vakna förrens runt 12. Men det var riktigt skönt att efter en vecka med lite sömn, bara få sova ut och känna sig utvilad och pigg efter en stadig frukost och lite My Name is Earl.

Men friden varade inte länge, det var bara in i duschen, göra sig iordning, klä på sig varmt och bege sig mot stan. Skulle åkt buss egenteligen, men dom gick så korkade tider bara för att det var en röd dag igår, så bestämde mig för att gå istället. Det var kallt, men faktiskt bara väldigt skönt att gå genom Borlänge, som för övrigt var väldigt dött igår. Sen möta upp med Jocke som jag skulle på rockkonserten med. Vi tog bussen till Falun och gick sen vidare med några vi träffade på bussen, mot Arenan där spelningen skulle hållas. Banden var faktiskt långt över förväntan, Fimbeltyr och Avatar var sjukt bra, men även de andra två var riktigt bra, och när man lämnade arenan efter en fyra timmar lång spelning var man halvdöv men uppe i varv, verkligen rekommenderat att åka dit kan jag bara säga, skibra band och lokal!

Så jag kom väl hem i tvåtiden, då skulle jag äta något innan jag sov, så somnade kanske runt tre, för att vakna klockan 9 av att man skulle hem till Rexbo igen över påsk. Så nu sitter man här igen, trött ännu en gång. Men glad över en så perfekt start på lovet!

Nu ska jag bara fira påsk i lugn och ro med familjen, och längta efter Tisdagen. För på Tisdag får jag träffa den jag älskar mest av allt, Sofia-Lill <3

Vi hörs av snart igen, ha det så bra!

Balloon by Sofia-Lill
Av Sofia-Lill: http://sofialill.deviantart.com/

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.