1

Mycket redigerande o mojjs

Hej på er igen!

Okej har vart en hel del redigerande och sånt på senaste tiden. Har gått igenpom ett par timmars inlärning på http://www.moderskeppet.se och lärt in mig alla grunder. Det mesta kunde jag redan, men en del helbra tips snappade man upp här och där, och jag kan nu känna att jag verkligen har en riktigt bra grund för PS. Nu återstår bara att träna och träna för att bli bättre (än jag redan är då hahaha ;) ) … Lekt med lilli sen i Fredags, hon åkte hem i Måndags och så även jag, eller till föräldrarna då med andra ord, för att göra iordning lite innan skolan börjar igen på Måndag! :O Fyfasen vad sommaren verkligen bara har flugit förbi i rasande fart! Men aja den har vart riktigt kul och bra emellenåt, oförglömligt är bla Peace & Love!

Usch ska till tandläkaren imorgon och har på känn att det INTE kommer bli ett speciellt kul besök. Fyfarao, ska nog vara vaken hela natten så man är sömnbedövad imorn hah. Aja ska inte tänka på det just nu!

Har även kodat vidare lite på en del jobb jag har och det börjar se klart ut alldeles snart! Perfekt med lite extra tillskott på kontot såhär till terminstarten!

Det var väl allt för nu, men ni får ha det superbra!

Phenomena At Bullermyren 2

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.