0

Mycket jobb senaste tiden

Hej på er!

Jag ber om ursäkt för att det vart dåligt med uppdateringar den senaste tiden. Anledningen är helt enkelt att det är så mycket som händer nu när vi går in i vår-månaderna. Allt från jobb till skola som skall hinnas med, eller rättare sagt så ska jobb hinnas med på den lilla fritid man har över efter skolan. Det går i alla fall bra, även om en paus skulle vara skön nu.

Jag ville bara notifiera er som följer bloggen om detta, jag återkommer så snart det finns en lucka, då jag har lite saker att ta upp.

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.