0

Morgon

Ahh skönt!

Att äntligen ha fått sova ut igen efter de föregående långa dagarna. Sitter och äter lite sen frukost och läser dagens nyheter, hittade även en lista på de som tjänar mest i sin kommun. Helt ofattbart hur vissa kan dra in sådana summor under bara ett år. Sen hurvida det är rätt att någon som springer efter en boll eller åker efter en puck tjänar mer än en läkare t.ex. är en annan diskussion.

Solen lyser … med sin frånvaro, så känner inte draget att gå ut dirket, ska nog istället ta och titta på senaste avsnittet av True Blood. Verkligen en av de bästa serierna just nu, på delad plats med Mad Men såklart. Orkade hålla mig uppe länge nog för att se två avsnitt av det igårkväll i alla fall. Så skön serie att titta på, det händer inte alltför mycket, det är tidigt 60-tal och det är rök och fyllda kontor. Mysig bra serie helt enkelt.

Hörs!

Swedish Armed Forces

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.