0

Monsters of Mora o massa mer

Tjena på er!

Jadu såhär blir det när man inte kan se till att blogga varje dag. Jag har faktiskt vart borta och helt enkelt inte haft tid, så jag ska i detta blogginlägg gå igenom allt som hänt senaste tiden. Vi kan börja med monsters of mora då. Monsters of Mora är då rockkonserten jag länge har sett fram emot, eller såg fram emot nu har den ju redan inträffat och ligger i presens. Hur det än är så var den riktigt riktigt bra! Jag fick äntligen se Sabaton live, och såklart Hammerfall, Sator och Tryckvåg. Sator var faktiskt långt över förväntningarna, likaså Tryckvåg. Men såklart var Sabaton bäst, det var liksom dom som fick igång hela publiken! Vilket tryck det var när dom spelade, vi höll på att bli mosade ett tag där framme. Japp där framme, vi stod nästan längst fram. Efter Sabaton som var näst sist så blev det en paus innan Hammerfall. Dom ställde in stora trummor, och då menar jag stora, ett fyrdelat trummset! Inte bara det utan fyrverkerier, eldar med mera. Sen klev Hammerfall upp på scenen och spelade så det dundrade i hela FM Mattson Arena. Jag hade lite otur också, Hammerfalls plektrum studsade på ringen jag hade på fingret så jag fick inte tag på det, ännu mer otur med Sabatons trummpinne som studsade ur handflatan … aja jag överlever väl endå.

Sabaton

Vi var några från klassen då som var där, fast det var väl jag Bratt, Ginsby och Jocke som höll oss tillsammans hela tiden ;), vi träffade även Ida och nån till där uppe, Pettson och Max också kom jag på, även om Pettson låg o rullade bakom nått staket utanför arenan. Kan det vara för att vi hjälpte till med det?

Aja sen så efter det så åkte föräldrarna iväg ett par dagar till nåra släktingar, så det var rätt lugnt o skönt här hemma, men endå, hade massa o göra så hann eller glömde bort att blogga endå hehe.

Igår var jag på premiären av 1408, helt okej skräckfilm, om än den mest mysko jag har sett. I alla fall så rekommenderar jag er att se den. Det är en snubbe som skriver om olika hotell det spökar på, som får nys om att det spökar på ett hotell mitt i centrala New York. Hotellägaren ber honom att inte bo i rum 1408, alla som har gjort det har dött hittils på de mest konstiga sätt. Men författaren bestämmer sig för att trotsa ägaren och tvingar honom att han ska bo där eller stämma hotellet för att dom nekat honom det. Ingen har någonsin levt längre än 1 timme i rummet, kommer författaren hålla trenden…? Jaja skynda er iväg och kolla på den nu!

Förutom allting praktiskt så har det hänt en del saker virituellt också. Jag har fått ett avtal med Strongbox om sponsring till en tävling på Roosweb! Riktigt kul tycker jag och får sidan att bli mer levande och stor som den är värd att vara! Har dessutom svängt ihop en halloween logga till sidan så skynda er in där om ni vill se den ;). Även ett par artiklar har jag svängt ihop, plus att första delen i pokerskolan har publicerats, grymt. För att runda av är jag dessutom i kontakt med yttligare två företag som kommer sponsra sidan med saker! Skitbra för Rooswebs framtid och gör att man vill fortsätta.

Nu ska jag i alla fall ta och runda av det här långa inlägget, men jag hoppas att ni mår bra och att ni får en trevlig halloween! <3

Trevlig Halloween på er!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.