0

Missad Friluftsdag Idag

Hej,

Idag har det vart en lite ovanligare Fredag mot vad de har vart på länge. Det hela började klockan 6 imorse, eller egenteligen 6:30 då jag kom på att det var bråttom som lilla saten, och efter en speedad frukost, dusch och klätt på sig, begav jag mig med raska steg mot stan för att möta upp Sofia. Ja som jag nämnde igår (tror jag) så har jag åkt på en ordentlig förkylning, så ingen friluftsdag för mig idag, istället umgicks jag och Sofia hela Fredagen, även om tiden går på tok för snabbt ibland, så var det trevligt.

Men inte bara det, jag har dessutom pluggat en del extra för att höja mig i saker jag vart onöjd med, samt hjälpt andra att plugga lite, och tränat matte, som kan behövas, behövs ju alltid i princip. Men sen till den sköna delen då. Efter jag blev ensam i lägenheten igen, blev jag bara trött på allting, satte mig i soffan, lutade mig tillbaka, och har plöjt igenom hela Säsong 1 av Dexter nu (alltså hade dom sista avsnitten kvar). En grymt bra serie, även om den är relativt enkel, inte så mycket specialkrussidull eller liknande heller, men bara väldigt bra. Gillar att huvudpersonen inte är den supergode som man är van att se i alla andra smöriga amerikanska serier.

Vad mer, nja inte så mycket, har mest vart en avkopplande och skön Fredag, som jag vet precis hur den ska sluta nu. Med en god natts sömn! Så vi hörs snart igen, ha det så bra!

Vacker skog 

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.