0

Mer händer med Version 2.1

Hej igen!

Nu händer det ännu mera med nya versionen, nu är moderatorn Evl även inkopplad och har gjort ett bra arbete med buggtestning och fixat med lite buggar i forumet, stort tack. Sen har jag fixat lite mera med själva forumet, och lagt till lite funktioner med mera. Saker kommer att komma hela tiden, men det viktiga är att få in det viktigaste så att sidan kan släppas så snart som möjligt. Den skulle kunna släppas nu, men jag vill finputsa lite lite mera.

Nu ska jag sova, tandläkaren imorgon *suck* men när jag kommer hem igen efter en dag på stan, runt 2 tiden så kommer jag att se till att försöka fixa klart allt på sidan, sen blir det release! Ha det så bra och vi hörs snart av igen!

Roosweb Version 2.1

 

Mvh Roosweb!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone