0

Mer händer med Version 2.1

Hej igen!

Nu händer det ännu mera med nya versionen, nu är moderatorn Evl även inkopplad och har gjort ett bra arbete med buggtestning och fixat med lite buggar i forumet, stort tack. Sen har jag fixat lite mera med själva forumet, och lagt till lite funktioner med mera. Saker kommer att komma hela tiden, men det viktiga är att få in det viktigaste så att sidan kan släppas så snart som möjligt. Den skulle kunna släppas nu, men jag vill finputsa lite lite mera.

Nu ska jag sova, tandläkaren imorgon *suck* men när jag kommer hem igen efter en dag på stan, runt 2 tiden så kommer jag att se till att försöka fixa klart allt på sidan, sen blir det release! Ha det så bra och vi hörs snart av igen!

Roosweb Version 2.1

 

Mvh Roosweb!

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.