0

Mando Diao – Black Saturday

Dagens låt är Black Saturday av Mando Diao, blev riktigt glad när jag såg för runt en vecka sedan att de släppt en ny singel. Nu blir det lite som att svära i kyrkan här, men jag var inte överförtjust i deras album Infruset. Vad jag menar med det är att det var bra, men i grund och botten kanske inte den musikstil jag vare sig förknippar Mando Diao med, eller gillar dem för.

Med Black Saturday och förhoppningsvis ett liknande sound på resten av deras nya platta känns det som de är inne på rätt spår igen. De uppträdde för övrigt med nya singeln på årets P3 Guld tidigare idag också, ett minst sagt uppmärksamhetsfångande uppträdande.

En annan f.ö. punkt är att Johnossi inte tog hem något pris på galan. Riktigt trist tycker jag, då deras album i mina öron helt klart var ett av förra årets bästa.

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.