0

Måndag morron igen då

Tjena på er,

Dags för ännu en Måndag nu. Känns som man börjar bli van dock, och om alla Måndagar var lika bra som den här så överlever man väl. Tyckte hela dagen idag var bra på många olika sätt som jag inte ens kommer skriva om här, men den var bra i alla fall.

Sitter och kollar på HD filmtrailers, jädrar vilken kvalite det är finns massor av dom på Stage6, bara att klicka in sig och kolla på.

Nej men har inte så mycket mer att säga idag, vi får väl helt enkelt höras snart igen! <3

En bild jag gjorde igår bara

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.