0

Måla, Designa och Koda

Tycker att rubriken beskriver denna dagen bra.

Det är nämligen precis vad som har pågått idag. Imorse var det dags att måla innertaket på utbyggnaden, gick rätt bra faktiskt och slutresultatet blev över förväntan, om än en nacke protesterade i slutet.

Resten av dagen har ägnats åt att koda på ett nytt projekt, samt designa. Kom på en rätt bra idé, om inte annat rolig i alla fall som fick mig att vilja återuppta lite kodande och allting. Kul när det regnar och är dåligt väder ute iaf!

F-16 Fighting Falcon

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.