0

Lykke Li – I Follow Rivers musikvideo

Lykke Li verkar få ut nya musikvideos oftare än man gör tentor nuförtiden haha. Men inget illa med det, tycker att det som släppts hittills från hennes nya album är mycket bra. Så även ”I Follow Rivers” som dessutom tycker jag har den klart bästa musikvideon just nu. Bifogar den här nedan.

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.