0

Lugna Lördagen

Hej!

Har efter en lång morgon med åkande hit och dit bestämt mig för att ta en fortsatt lugn Lördag. Behövs såhär efter att skolan och allting har börjat igen, att bara ta det lugnt en dag. Var just upp till ICA och införskaffade en påse ”Svenska Natur Chips” så grymt goda! Samt en stor flaska Heiniken (typ 6,5dl) plus en halvlitersflaska Mariestad. Ska bli skitskönt att bara luta sig tillbaka i soffan och se en bra film! Lutar mot att det blir Änglar & Demoner, även om jag är sugen på att se Watchmen igen nu också när jag har den i HD. Hmm, får se vad det blir tillslut.

Fick panik imorse när jag satte mig vid datorn, startade Spotify och såg att mina spellistor var puts väck! Alla bra låtar som samlats sedan beta-perioden av programmet, allt, borta. Men efter att ha startat om datorn så var de allihopa tillbaka igen! Måste ha vart Spotify som hade problem med cachen eller något, skönt som attan att ha all musik igen.

Ja det var väll allt för nu!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.