1

Lite sliten, lite höstmörker

Är väll en väldigt beskrivande rubrik tycker jag.

För nog är det så att med höstens mörker och dis så blir man lätt sliten och trött direkt, skolan kör på full gas och det är livet utanför Helix som också har en massa uppgifter att komma med i stadig ström. Nu har jag haft en lugn och skön helg som jag hoppas ska kunna bidraga till att man orkar kämpa på ännu en vecka i skolan.

Fick under veckan en ny skärm till datorn, riktigt skönt, en 22 tummare i wide med full HD, helt perfekt för allt man nu gör på en dator, passade mig som handen i handsken. Gillar verklgien att man kan ha så mycket igång samtidigt men samtidigt med den högre upplösningen även få någon form av ordning på allting haha.

Kommer väll spinna vidare i veckan som vanligt, inget speciellt att säga och se fram emot, vi får se vad som händer.

En lustig sak vid tandläkaren under veckan som gått var att jag har en sådan här bettskena som ska se till att det jag gjorde med tandställningen inte ska gå tillbaka. Denna skena har jag minst sagt strulat en hel del med dock och den har mest legat i badrumsskåpet och samlat damm. Trots detta fick jag berömm för att jag citat ”Vart så duktig och använt den så flitigt att jag inte längre behöver den”. Hahaha. Men tack och bock, ett problem mindre!

Nu ska jag ta en kopp kaffe och sen sova, ha det bra!

Life with and without color

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.