0

Linda Cheng och Fotografering

Hej!

Att hon tillslut efter 50 dagars spaning skulle dyka upp är kanske inte så stor överraskning, jag som länge kritiserat alla som påpekat att hennes blivande man inte haft något med försvinnandet att göra kan nöjt luta mig tillbaka och få det bekräftat att mina misstankar vart korrekta.

För nu kan det väll inte råda några tvivel om att herr Mats Alm är skyldig eller inblandad i alla fall i hennes mord. Han kom igår springandes i skogen mellan Falun-Rättvik i bar överkropp med svedda armar och hår och bad att en man skulle tillkalla polisen. Att han ”hittat” Linda.

Polisen var snabbt på plats och han fördes till Falu Lasarett för omvårdnad av skadorna och genast in på förhör, han påstår att han vaknat upp i den stuga där Linda Chengs kropp påträffats, förvirrad och utan aning om vart han var. Yeahright. Vad jag tror har hänt är följande.

Efter Leif GW Perssons uttalande om att han var den som mördat Linda Cheng brast det tillslut, han visste att polisen var honom på spåren och desperat begav han sig ut till platsen han begravt henne på. Med sig hade han sömnpiller som han knaprade i sig och antog att han skulle dö av, i stugan tände han även en eld som skulle se till att bränna upp båda kropparna. När han sedan vaknar är han förvirrad av överdosen av sömnmedel men vid liv, han försöker få igång elden igen och bränner sig själv istället, i ett sista förvirrat desperat försök försöker han få det att se ut som att han t.ex. blivit tillfångatagen och vaknat upp där. Springer mot närmsta granne och ber dem tillkalla polis.

Vi får väll kanske inom en snar framtid svaret på detta, men jag tror att det ligger rätt nära vad jag tror.

Om vi återgår lite till vardagslivet så var det en fin dag att fotografera på idag, var ute och fick några riktigt fina bilder, de kommer väll upp efter varv som vanligt.

Kanske återkommer lite senare igen, ha det!

Äpplen och himmel

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.