0

Lillsyrran ett år äldre

Tjena,

Idag har det vart en mysko dag. Efter en vecka utan sömn känns det som, vaknade jag runt 12 idag. Sen kom jag in o märkte att det redan var besök där och att vi skulle äta tårta om en timme bara. Så man kan säga att jag åt det till frukost idag, varvat med att man känt sig helt borta hela dagen av trötthet :P. Aja hon blev glad över sina presenter i alla fall, fick typ en ny mobil o en mp3,,,woho.

Nej känns som att jag inte har nått att säga idag, blev urladdad med gårdagens inlägg hehe. Så vi hörs senare! <3

Vinter

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.