0

Lemmy

Såg en recension på filmen/dokumentären Lemmy (http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/rockmannen-far-mig-att-skammas_5920163.svd) som sågade den rätt rejält får man väl säga. Så jag tänkte att jag måste ju se dokumentären själv bara för att verkligen se om den är så dålig, då jag hört det motsatta. Och visst var dokumentären bra, jag tycker att man går in på allt för djupt i recensionen på vilken syn han har på allt o alla osv osv, jag är inget fan av Motörhead, men förstår att det är just hans sätt att vara på som gör honom till den han är. Han är en motpol till det söta och politiskt korrekta artistutbud vi annars har. Se på Melodifestivalen och Idol bara. Nej, jag gillar att det finns artister som fortfarande vågar stå ut lite och då inte på ett ex. Lady Gaga sätt.

Dokumentären var helt enkelt väldigt underhållande och jag tycker att hela upplägget var smart och intressant. Kul att så många olika artister blivit intervjuade och medverkade i filmen också, Metallica, Ozzy, osv. Dessutom är det ju lite extra kul att ha en svensk trummis i bandet också. ;)

Vidare när jag ändå snuddade vid Melodifestivalen måste jag säga att jag blir svimfärdig på hur folk röstar och hur allt är uppbyggt, herregud utse en låt och gör det på rimlig tid istället. Jag blir tokig av alla dessa deltävligar, med 8 halvbra (i bästa fall) artister och låtar, mellanspel som är mera pinsamt och äckligt PK än roligt och en röstningsprocess man blir galen på. Dessutom verkar det ju inte fungera vidare bra heller…

Motörhead

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.