2

Leka med Lilli

Hej igen,

Lilli kom till mig i Fredags, så vi har lekt lite med varandra sen dess. Träffade Emrik igår och det var rätt kul :D Fast regnade o var kallt :( Sen så åt vi en kebab och en pizza tillsammans på nått ställe i Falun, men det var gott, och varmt!

Nu så sitter vi o väntar på att det ska sluta regna så vi kan åka ned till stan o handla nått nom-nom till ikväll, vi ska nämligen mysa o kolla på nån film och så :> … men mer kommer väl sen.

Ha det så bra!

 

Blommor i vasen

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.