2

Låtsaskurser

Skrev just ett mail till Skolverket.

Där jag frågade lite om hurvida det egentligen finns stöd i lagen för att hålla elever kvar i skolan på en lektion som inte finns med i skolverkets egna kurser. Det bör således även innebära att en sådan lektion inte ska vara rapporteringsskyldig och man inte behöver deltaga på den. Vi får se vad jag får för svar, kommer lägga upp det här senare. Om jag inte fått svar inom en vecka ringer jag till dom istället och hör hur det står till.

Har ett hemsideprojekt på G. Men får aldrig lusten för det, går liksom upp och ned hela tiden. Får se om jag kan ta mig tiden i helgen och bli lite mer involverad med det hela. Största problemet just nu är att webbhotellet som ska hosta webbplatsen (Surftown) har sådana dåliga komponenter för klassisk ASP. Komponenter de även planerar att ta bort inom kort. Har därför börjat smygtitta lite på PHP samtidigt som jag känt mig lite som en Judas haha. Får se hur det blir.

Nu blir det kaffe och Scrubs, hörs imorrn!

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone
  • Tycker det är riktigt bra att du vågar skriva till dom och allt! Hoppas verkligen ni slipper vara tvingade till ibarben snart… Så himla onödigt.

    Haha lol Judas-Roos! ;) <3

  • Ja verkligen, har aldrig förstått det där riktigt, får se om det går att lösa!

    Haha ;) <3