2

Låtsaskurser

Skrev just ett mail till Skolverket.

Där jag frågade lite om hurvida det egentligen finns stöd i lagen för att hålla elever kvar i skolan på en lektion som inte finns med i skolverkets egna kurser. Det bör således även innebära att en sådan lektion inte ska vara rapporteringsskyldig och man inte behöver deltaga på den. Vi får se vad jag får för svar, kommer lägga upp det här senare. Om jag inte fått svar inom en vecka ringer jag till dom istället och hör hur det står till.

Har ett hemsideprojekt på G. Men får aldrig lusten för det, går liksom upp och ned hela tiden. Får se om jag kan ta mig tiden i helgen och bli lite mer involverad med det hela. Största problemet just nu är att webbhotellet som ska hosta webbplatsen (Surftown) har sådana dåliga komponenter för klassisk ASP. Komponenter de även planerar att ta bort inom kort. Har därför börjat smygtitta lite på PHP samtidigt som jag känt mig lite som en Judas haha. Får se hur det blir.

Nu blir det kaffe och Scrubs, hörs imorrn!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.