0

Lanserar ny portfolio

Då var det dags att presentera ännu ett nytt litet mindre projekt jag arbetat med senaste tiden, nämligen en ny portfoliosida.

Min tidigare fyllde sitt syfte, men jag kände att det var dags för något litet modernare och snyggare. Samt något som på ett kortare och mera direkt sätt förmedlar och presenterar det jag sysslar med och kan erbjuda. Men att i grund och botten behålla en avskalad enkelhet och en kodbas fri från andra ”hjälpramverk” än jQuery.

Jag tycker själv att de målen uppnås med den nya siten och jag hoppas att även ni kommer att gilla den.

Lämna gärna feedback om ni springer på något som ser konstigt ut eller inte fungerar som det ska!

Nya sidan hittar ni endera i huvudmenyn här ovan under Portfolio, eller genom att klicka här.

Robert Roos Portfolio