0

Lanserar ny portfolio

Då var det dags att presentera ännu ett nytt litet mindre projekt jag arbetat med senaste tiden, nämligen en ny portfoliosida.

Min tidigare fyllde sitt syfte, men jag kände att det var dags för något litet modernare och snyggare. Samt något som på ett kortare och mera direkt sätt förmedlar och presenterar det jag sysslar med och kan erbjuda. Men att i grund och botten behålla en avskalad enkelhet och en kodbas fri från andra ”hjälpramverk” än jQuery.

Jag tycker själv att de målen uppnås med den nya siten och jag hoppas att även ni kommer att gilla den.

Lämna gärna feedback om ni springer på något som ser konstigt ut eller inte fungerar som det ska!

Nya sidan hittar ni endera i huvudmenyn här ovan under Portfolio, eller genom att klicka här.

Robert Roos Portfolio

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.