0

Långlördagen

Kan man väl kalla dagen.

Har inte vart en speciellt rolig helt, kan det bli det efter igår? Vi var iaf in till Falun och hälsade på idag, mormor verkade känna igen oss iaf även om hon var konfunderad och svarade genom ja/nej läten. Får se om hjärnan någonsin återhämtar sig efter stroken…

Resten av dagen har spenderats vid datorn, fast egentligen rätt skönt att slippa hålla på med något, alltförsnart är Måndag här igen som innebär omänskligt mycket pluggande. Får se hur länge man orkar mala på, men ett lov blir det iaf om lite mer än en månad!

Är grymt sugen på att se vidare på Chuck, betade av säsong ett under veckan, men kanske bäst att vänta, annars får man väll en arg Sofia efter sig hahah…

Såg istället den norska nazi-zombie filmen Död Snö idag, haha. Den var faktiskt okej att se trots att den var så b-ig, lite humor iaf när de drar ut på fjället och jagar zombies med en jonsered motorsåg haha.

Hörs sen!

Korsande vägar på en gångbana i Borlänge

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.