0

Lägenheten

Hej igen!

Har en längre tid haft lite planer på att köpa lite nya möbler och dekorationer till lägenheten (lampor, mattor, tavlor, etc etc). Kom igång lite idag att se över vad som skulle passa, gillar verkligen när det har ett lite äldre stuk a'la 20 – 30 – 40-tal. Tyvärr kostar allting därefter också. Men en blandning av modern design och äldre tror jag skulle kunna fungera bara fint, bör bege mig till en second hand så snart som möjligt. Där om någonstans bör man hitta lite äldre möbler som kanske även är i bra skick!

Tiden flyger iväg, står inte på förrens lovet är över och skolan är åter ett faktum, ska njuta av de sista dagarna fullt ut nu!

Blommor Dalarna

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.