0

Kyla La Grange – Cut Your Teeth

Det här året alltså. 4 månader in och det fortsätter att bara hagla ned nya bra album. Utan tvekan ett av de bästa musikåren på väldigt länge!

Nästa album jag ser fram emot är Kyla La Granges ”Cut Your Teeth”. Redan det föregående ”Ashes” var riktigt bra, men den mera elektronisk-influerade tonen i nya albumet tilltalar mig mera. Tre singlar är redan ute, albumet släpps den 30 maj.


Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.