0

Kristian Gidlund avliden

Tänkte inte göra det här till en längre post, bara beklaga att trummisen Kristian Gidlund från Borlänge igår efter en lång tids kamp mot cancer avlidit. Har följt hans blogg under en längre tid under både upp och nedgångarna – är nog bland de mest hjärtskärande och hemska posterna jag läst.

Vila i frid.

 

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.