1

Kraftigast åskväder

Tjena,

Ja besöket vid tandläkaren gick över förväntan tog kanske 20 minuter att göra kontrollen och sen var man klar! Efter det var vi och handlade lite i den lokala affären, innan vi åkte tillbaka hem. Vi är alltså jag, far o mor ;) … påvägen hem kom vi mitt i ett ordentligt åskväder, blixtrade och mullrade så det skakade i bilen, och regnade så vi hade noll sikt. Som tur var så fanns mina syskan kvar hemma och hade dragit ur allting innan vi kom hem.

Förresten höll på att glömma att innan vi åkte till tandläkaren, kom katten in med en fågel i munnen, men det roliga var att den spottade ut fågeln inne på vardagsrumsgolvet, och fågeln levde och var kry! :D SÅ plötsligt tidigt på morgonen skrek och kvittrade en fågel omkring inne i huset och rev omkring efter hyllor och väggar! Fick tag i den tillslut dock med en håv och kunde släppa ut den i det fria!

Efter regnandet och åskandet var över, kröp dock solen fram, och genast drog jag då fram kameran! Så har vart ute och fotat lite i ett blött soligt landskap, fick en del riktigt bra bilder om jag får säga det själv, som kommer upp efter varv.

Nu ska jag äta, men kanske kollar in igen innan natten!

Fågel Fenix

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.