0

Köpt rock, gjort film och en massa mer!

Tjena tjena igen!

Först vill jag påpeka att jag är milt irriterad. Jag har bloggat fast på laptopen, sen kommer jag nu och ser att posterna är borta, detta p.g.a att webbläsaren i skollapptopen verkar strula med ajaxen, så 3 dagars bloggningar, är helt borta. Sammanfattar lite kort i detta inlägg endå.

Det blev en rock tillslut i alla fall, var in med Jocke på H&M i Borlänge o köpte mig en. Bästa köpet på länge, är asskön, snygg och, ja ni ska få se filmen sen också, där den visar att den ger attityd med en släng av bögighet, haha. På tal om filmen. Vi har jobbat med ett grupprojekt den här veckan. Det handlade om att man skulle presentera olika studietekniker för att öka sin prestation i skolan och med studerandet överlag. Alla grupper förutom vi körde med tråkiga PowerPoint presentationer med effekter som var populära för 10 år sen ungefär. Anyway en av grupperna hade en liten flashfilm som var kul i alla fall.

Men sen var det vår tur, nästan sista gruppen. Vi gick upp, jag fällde upp laptopen, kopplade i den i projektorn. Efter att filmen var slut var alla grupper så ägda av vår film. Vi fick en megaapplåd + fick reda på att vår film som jag själv klippt och fixat ihop nu skulle komma att visas på nån uppvisning av gymnasiet i Mora och norra dalarna! Fuck också, jag som bögar mig i början o slutet av filmen! Aja skitsamma, det var så kul så det spelar ingen roll, det ser ju roligt ut också ;)

Ni kan se filmen på Roosweb i HQ format: http://www.roosweb.se/film/film.asp?visa=391
Eller här nedan från YouTube:

Det har i alla fall vart kul att göra den och hela veckan har vart super. Avslutades med ett klassiskt utvecklingssamtal där man fick sitta, ”Går det bra i Svenska” ”Japp har MVG” ”Går det bra i Engelska” ”Japp har MVG”. Den stilen, aldrig nått som krånglar så utvecklingssamtalen tar typ 5 minuter, men det är väl inget att klaga över ;)

Nu funderar jag på om jag ska kolla lite på Myggan och slappna av lite, ha det så bra alla! <3

Fint i Norge =)

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone