0

Köpt rock, gjort film och en massa mer!

Tjena tjena igen!

Först vill jag påpeka att jag är milt irriterad. Jag har bloggat fast på laptopen, sen kommer jag nu och ser att posterna är borta, detta p.g.a att webbläsaren i skollapptopen verkar strula med ajaxen, så 3 dagars bloggningar, är helt borta. Sammanfattar lite kort i detta inlägg endå.

Det blev en rock tillslut i alla fall, var in med Jocke på H&M i Borlänge o köpte mig en. Bästa köpet på länge, är asskön, snygg och, ja ni ska få se filmen sen också, där den visar att den ger attityd med en släng av bögighet, haha. På tal om filmen. Vi har jobbat med ett grupprojekt den här veckan. Det handlade om att man skulle presentera olika studietekniker för att öka sin prestation i skolan och med studerandet överlag. Alla grupper förutom vi körde med tråkiga PowerPoint presentationer med effekter som var populära för 10 år sen ungefär. Anyway en av grupperna hade en liten flashfilm som var kul i alla fall.

Men sen var det vår tur, nästan sista gruppen. Vi gick upp, jag fällde upp laptopen, kopplade i den i projektorn. Efter att filmen var slut var alla grupper så ägda av vår film. Vi fick en megaapplåd + fick reda på att vår film som jag själv klippt och fixat ihop nu skulle komma att visas på nån uppvisning av gymnasiet i Mora och norra dalarna! Fuck också, jag som bögar mig i början o slutet av filmen! Aja skitsamma, det var så kul så det spelar ingen roll, det ser ju roligt ut också ;)

Ni kan se filmen på Roosweb i HQ format: http://www.roosweb.se/film/film.asp?visa=391
Eller här nedan från YouTube:

Det har i alla fall vart kul att göra den och hela veckan har vart super. Avslutades med ett klassiskt utvecklingssamtal där man fick sitta, ”Går det bra i Svenska” ”Japp har MVG” ”Går det bra i Engelska” ”Japp har MVG”. Den stilen, aldrig nått som krånglar så utvecklingssamtalen tar typ 5 minuter, men det är väl inget att klaga över ;)

Nu funderar jag på om jag ska kolla lite på Myggan och slappna av lite, ha det så bra alla! <3

Fint i Norge =)

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.