0

Köpt ny skärm – blöder, skickar tillbaka

Ni vet hur det är när man köper LCD/LED skärmar med bakgrundsbelysning. I bästa fall får man en om inte har någon större defekt, men ofta så är det en pixel som dött (eller flera) eller som i mitt fall där ljuset blöder igenom.

Har alltså köpt mig en ny skärm till datorn, 27″ så att den skulle stå sig ett tag framöver. Men tyvärr dock så blöder ljuset igenom på den i alla skärmens fyra kanter, svart blir blålila och vitt blir grått. Tråkigt givetvis, men som sagt är det nästan något man börjat ta för givet när det gäller skärmköp. Som tur är köpte jag den på Inet och de har som alltid bra support när något händer, fick en retursedel på mailen nyss – så ska bara packa ned och skicka in den på reparation/byte. Så får vi se vad som händer efter det, förhoppningsvis får jag en helt ny.

Blir att koppla in min gamla HP-skärm igen så länge!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.