0

Konstaterande – Det är höst

KALLT!

Kan jag sammanfatta morgonen med. Höll på att frysa arslet av mig imorse halvvägs påväg på cykeln mot skolan, imorrn blir det att inte bara mundera sig med ett par handskar utan någon form av scarf också. Hösten är verkligen här, det märks på allting ute. Dagarna kortas av hela tiden, träden har skiftat från grönt till gult och småfåglarna äter upp sig inför vintern medans några andra för att klara av den långa flygning som ligger för dem.

Men Hösten är fin och mysig inget fel alls med den, förutom de kalla mornarna. Utöver att konstatera det så har dagen vart normal. Skola som vanligt, inte så krävande dag idag sett till skolan, men imorrn är det 666-Torsdag. Bio B – Kemi B – Fysik B Hela dagen! (y) Nej usch. Men aja blir att bita ihop och klara av det helt enkelt!

Verkar dessutom som att många är nere just nu , vem man än pratar med så är det problem, depp eller något annat. Ser inte bra ut för hösten, man får hoppas att maskeraden nästa Fredag piggar upp lite! Ska bli riktigt roligt, ser ut som att det blir till att vara vampyr a’la True Blood haha. Måste köpa fangs bara, finns väll för runt 30:- på Buttricks tror jag.

Nej ska plugga vidare inför ett litet seminarium på Fredag, ha det bra!

Höst

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone