1

Knight Rider

Hej på er,

Usch skrev ett långt inlägg häromdagen. sen när jag skulle posta det så hängde sig hela webbläsaren och *poff* så var allting borta. Aja en liten kort recap över det jag skrev var att jag kände nostalgin flöda genom att jag såg att dom gjort nyinspelning på den gamla serien Knight Rider, som jag minns jag som liten efter skolan kom hem och kollade på, på Kanal 5. Den nya inspelningen av den verkar riktigt bra, och jag kan bara ge tummen upp efter de två första avsnitten jag sett, trailer till serien nedan:

Till och med den gamla intromusiken använder dom än ;) En annan serie som jag självklart har fått lov att kolla in är "Legend of the Seeker", filmatisering av bokserien Sanningens Svärd. Som enligt mig är det bästa bokserie inom genren Fantasy som någonsin har gjorts. Däremot kan jag inte säga att serien är det bästa som gjorts, långt ifrån det faktiskt. Den följer oftast inte alls boken eller någonting, utan går sin egen väg. Riktigt irriterande men aja, ska man ha den riktigt känslan så läs böckerna, serien är skit.

Förresten så kan jag också meddela att jag än en gång dragit på mig en förkylning, riktigt härligt och bra! Eller inte, hatar att man måste bli förkyld precis de sista veckorna i skolan före ett större lov, bland annat av den enkla anledningen att vissa kurser avslutas till jul och betygsätts. Men jag ska inte säga något kanske, igår var det lite panik när Sofia plötsligt fick kramper i hela magen och jag ringde efter ambulans och allting, som tur var så behövde den aldrig komma utan istället pratade vi med en sköterska i tele som sa vad vi skulle göra, och hon kunde somna tillslut, ja Sofia då, inte sköterskan.

Nu ska jag städa lite, och sen gå in på lite skolarbete, hörs sen!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.