1

Knight Rider

Hej på er,

Usch skrev ett långt inlägg häromdagen. sen när jag skulle posta det så hängde sig hela webbläsaren och *poff* så var allting borta. Aja en liten kort recap över det jag skrev var att jag kände nostalgin flöda genom att jag såg att dom gjort nyinspelning på den gamla serien Knight Rider, som jag minns jag som liten efter skolan kom hem och kollade på, på Kanal 5. Den nya inspelningen av den verkar riktigt bra, och jag kan bara ge tummen upp efter de två första avsnitten jag sett, trailer till serien nedan:

Till och med den gamla intromusiken använder dom än ;) En annan serie som jag självklart har fått lov att kolla in är "Legend of the Seeker", filmatisering av bokserien Sanningens Svärd. Som enligt mig är det bästa bokserie inom genren Fantasy som någonsin har gjorts. Däremot kan jag inte säga att serien är det bästa som gjorts, långt ifrån det faktiskt. Den följer oftast inte alls boken eller någonting, utan går sin egen väg. Riktigt irriterande men aja, ska man ha den riktigt känslan så läs böckerna, serien är skit.

Förresten så kan jag också meddela att jag än en gång dragit på mig en förkylning, riktigt härligt och bra! Eller inte, hatar att man måste bli förkyld precis de sista veckorna i skolan före ett större lov, bland annat av den enkla anledningen att vissa kurser avslutas till jul och betygsätts. Men jag ska inte säga något kanske, igår var det lite panik när Sofia plötsligt fick kramper i hela magen och jag ringde efter ambulans och allting, som tur var så behövde den aldrig komma utan istället pratade vi med en sköterska i tele som sa vad vi skulle göra, och hon kunde somna tillslut, ja Sofia då, inte sköterskan.

Nu ska jag städa lite, och sen gå in på lite skolarbete, hörs sen!

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone
  • usch ja det var läskigast :( miih men du tog hand om mig, älskar dig<3<3<3