0

Kaskadspya

Det är förunderligt hur vissa saker bara löser sig själva, eller hur? Har funderat lite över att köpa en ny badrumsmatta, modell större – så man slipper det där blöta över halva golvet så snart man stiger ur duschen. Men samtidigt också tyckt att det skulle vart ett litet onödigt inköp, då den gamla trots allt vart hel och ren.

Morgonen idag börjar dock med att katten glatt mjauar, springer fram och tillbaka. Blir tyst, sätter fart mot badrummet och kaskadspyr över hela mattan.

Dags att köpa en ny matta, problem solved.

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.