0

Julstök och sånt!

Hej på er,

Ja helgen har mestadels bestått av en massa julstök, det har vart städande och pysslande med allehanda saker. Själv var jag ute idag och högg ned en gran och satte upp på gården, samt klädde den med belysning. Vinglade även på en stege och satte upp belysningen på ett ev hustaken, så nu står det så vackert här utanför och lyser!

Såg på en hel del film igår, vart förkyld hela helgen så har inte direkt orkat göra någonting speciellt, såg No country for old men, sett den förut men måste somnat mitt eller nått för mindes inte hälften. I alla fall så var det helt klart en av de bättre filmerna jag har sett på länge. Väldigt speciell och bra stämning i den, så den rekommenderas starkt till den som saknar en bra film att se nån mörk vinterkväll. Ett tips är också, ha bra ljud, istället för att ha musik i filmen (nej finns ingen musik i hela filmen!) så är alla andra ljud så mycket bättre och skarpare, något man måste höra bara. Såg även på Saw V, och ja vad ska man säga. Tyckte den bara var äcklig på nått stället, var väl slutet som var lite psycho annars var den relativt lam mot de andra Saw filmerna. Dock så fick många obesvarade frågor ett svar och avslut, men återigen slutade filmen som gjort för en uppföljare!

Såg även till min lycka att Gothic III – Forsaken Gods har kommit! Ett riktigt måste för mig som ett fan av serien, så blir att införskaffa och spela som attan sen. Något jag inte gjort på flera månader nu, finns inte tid helt enkelt.

Nej ska kila vidare, men ha det så bra alla!

 

Jokern, Why so serious

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.