0

Juli

Hej igen!

Ja det var sedvanligt en tid sedan senaste inlägget nu, men så blir det helt enkelt under sommaren. Det är så mycket annat som ska hinnas med att man oftast inte har tid, eller ork för en uppdatering. Men idag regnar det, det regnar en hel del- så därför passar det bra tycker jag att slänga upp en snabb uppdatering.

Senaste veckorna har mycket bestått av att ringa runt och säga upp diverse lägenhetskopplade abonnemang (el, bredband, statsnät etc) samt att besiktning av lägenheten har genomförts. Skönt att ha det gjort och ”bara” ha lägenhetsstädningen och själva flytten kvar.
På tal om lägenhet. Jag har förmodligen glömt skriva att jag fick tag på en lägenhet till mig och Sofia tillslut också? Vi hittade en i närheten av där vi ska studera, som hyrdes ut i andra hand. Allting verkar toppenbra, den är såväl fin som stor och ligger i ett bra läge. Som att hyresvärden verkar väldigt bra, så där kommer vi nog att trivas.

Det känns riktigt bra att ha vart ute i så god tid, tänk om man nu efter att antagningsbeskedet släppts, skulle börja söka lägenhet. Det är nog rena kaoset för många som inte planerat något, men förhoppningsvis löser det sig även för dem tillslut.
Antagningsbeskedet ja, både jag och Sofia kom in utan några som helst problem. Vilket vi vart säkra på hela tiden, skönt att slippa oroa sig.

Peace & Love har också vart och den veckan var riktigt trevlig. Vi spenderade nog de flesta förmiddagarna utanför mig med en hel del folk, grillade och umgicks- för att sedan dra vidare ned mot festivalområdet. Höjdpunkterna i år var Deadmau5, Lykke Li, Journey, mfl. P&L är helt enkelt en riktigt bra festival, men det är nästan så att det börjar bli lite för mycket folk på för liten plats och att scener och camping ligger lite för långt från varandra (om man ska springa runt ner till staden och sen upp på fältet flera ggr per dag t.ex.).

Annars har sommaren vart lugn och jag har inget speciellt inplanerat. Det är såpass mycket ändå som händer framöver så det är bra att både kunna spara pengar, samt åka omkring överallt.

Det var nog allt för nu, men kommer jag på något extremt jätteviktigt mera så kanske en till uppdatering hinner leta sig upp under juli haha.

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.