0

Jul jul strålande jul

Hej på er igen,

Usch vad slarvig jag har vart senaste tiden med att blogga, men ni vet hur det är nu när julen börjar dra ihop sig, det är full rulle både hemma och i skolan. Har vart ute och satt upp massa julbelysning och dekor idag ute på gården. Dessutom har små lustigheter som att man efter att ha krånglat och fått upp en längre ljusslinga, märker att den lyser, men bara halva … kul kul, blev att rycka ned den och åka till Clas Ohlson för att byta skiten. Hursomhelst sitter den uppe nu i alla fall och lyser fint ut över snön.

Såg även första avsnittet av julkalendern igår. Im not impressed. Tycker att julkalendrarna bara blir sämre och sämre hela tiden. Jag menar dom får ju inte säga eller göra nånting snart då dom ska ta hänsyn till ta mig tusan allting. Flashback: Nån som minns när Håkan Bråkan tog fröken på pattarna? Vilken "tittarstorm" det blev mot det, folk var som tokiga. Om man ska tro Aftonbladet i alla fall, var var det, 10 st som hade ringt in o klagat? Nån sur gammal kulturkärring / moderathoppa som inte tål att dom sa såna opassande ord? Usch säger jag bara, vart är vi påväg? I ren protest införskaffade jag istället Sunes jul, den som gick 1991, kan säga att den verkar bra mycket roligare i alla fall. Förresten, radiokalendern var inte heller någon höjdare, det enda är att det talas lite äldre svenska, nått jag tycker vi borde bevara och använda oftare, bra gjort Sveriges Radio!

NU ska jag fortsätta med lite 1:a Adventsstök, håller på att julpynta och städa samtidigt som gammal julmusik spelar lite lågt i bakgrunden, nått att bryta av med då det oftast är ren hårdrock annars, skönt, nästan. Ha det så bra alla så hörs vi snart igen! <3

God jul på er alla!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.