0

Jobbat vidare med designen

Pulat lite med RobertRoos.se under kvällen.

Det är alltid lite tråigt på ett sätt att gå från Photoshop till kodad webbplats. I Photoshop är texterna och bilderna AA:ade och allting, allt ser fint ut, men sen väl i Firefox eller IE så får man se hur det verkligen blir. Som tur är så blir det mesta likt i alla fall, är inte helt klar med att ta bilden till färdig kod ännu, fattas meny med mera, men snart klar iaf. Bifogar en bild längre ned.

Har dessutom lite tidigare idag vart ute och cyklat lite, nej inte i den bemärkelsen ni lustigkurrar tänker nu haha. Lilli missade bussen ner till stan, så hon fick hoppa på pakethållaren så jag kunde köra ned henne så hon precis hann med sin buss hem. Men lika bra var det, då kunde jag gå in och handla lite mat direkt. Sedan hem igen, diska lite disk som uppstod under bakandet igår, en dammsugning och sen göra lite mat. Somna på maten till ett avsnitt av Scrubs för att sedan lyckligt se att lite ny musik hamnat på datorn när man vaknade. Guetta har bland annat släppt en ny skiva som var helt okej. Men bäst var helt klart den vanliga Housen och Electro-Housen. Borde tipsa om lite mera musik än jag gjort här, har en hel del bra tips.

Aja, let’s call it for today!

RobertRoos.se nästan klar

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.