0

Jobbar och pluggar på

Hej!

Ja nu har det vart fullt upp senaste tiden med såväl skola som annat jobb (kopplat till tidigare inlägg). Men det rullar på bra tycker jag och de idéer jag fått ser ut att kunna fungerar riktigt bra, så sitter och försöker lägga upp en ordentlig plan nu bara inför framtiden. Vi får se hur det går, om inte annat så lär man sig en hel del på vägen.

Jag tänkte att jag skulle få upp en artikel om kernelen DamianGTO inom kort, men då jag sett att den nya version han jobbar på ska vara ännu bättre än den som finns ute nu (v1.2) så avvaktar jag ett tag till med det!

Annat, nej egentligen inte. Köpt en whiteboard haha, tycker att det är extremt skönt att ha en tavla att skriva av sig på när man har mycket i huvudet som man ska reda ut samtidigt. Visserligen kan man göra detta i ett vanligt Word-dokument eller i Photoshop också. Men det känns mera påtagligt när man kan göra något med händerna samtidigt som man klurar på något. Så där har ni ett litet studietips också om ni har mycket att hålla reda på, köp en egen whiteboard och sätt upp där hemma.

Har fastnat lite i bokrean också, ett av köpen är ”100-åringen som klev ut genom fönstret och försvann”. Verkar vara en sån där riktig toppenbok att bara läsa när man har tid över från studielitteraturen. Postcard Killers fick jag av min syster, även den ser riktigt bra ut och har dessutom hunnit beta av en bunt kapitel där redan.

Nej det var nog allt för nu, återkommer när jag har något intressantare att skriva om!

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone