1

Jägarveckan men det berör inte mig o en bra vecka till!

Tjena på er!

Vart på tok för längesedan jag skrev nu, det här ska ju vara en blogg, en DAGbok inte en VECKObok. Så jag får ta o skärpa mig nu. Men faktum är att så mycket händer just nu att jag inte haft tid eller vart för trött för att ens skriva. Hursomhelst så är det jaktvecka nu, inte för att jag varken bryr mig eller deltar i den, men älgkött är ju gott i alla fall, äta det kommer man få göra också, vi har redan fått två stycken. Men nog om älgar nu.

Har vart en skitskön vecka på Helix som vanligt. Sjuk skola egenteligen, i vanliga fall så vill man ju inte till skolan. Med Helix är det helt tvärtom. Man vill dit o träffa folk, satt o spelade luffarschack och hänga gubbe med Jennie och Emma idag. Tyvärr även fast min mega ring x2^2 så förlorade jag först kryssandet och ringandet, sen mina usla chansningar på bokstäver såg till att jag inte fick en bokstav rätt nästan. Hursomhelst var det kul i alla fall, roligare än de vanliga mattelektionerna.

Har även hänt lite intressanta saker med min karriär som webbutvecklare också. Igår fick jag i uppdrag att göra en större sida åt ett större företag! Kan inte gå in på vilket det gäller nu, men kul att få jobb i alla fall som öppnar många dörrar. Till det så har jag fått många spekulanter på http://www.fenixorden.nu/default2.asp som jag säljer. Får se om jag säljer den eller behåller den, beror på vad jag får för bud på den.

Aja nu ska jag plugga vidare och lyssna på Hem till Midgård, en av mina absoluta favoritserier! Så ha det så bra alla älskliga besökare o läsare! <3

Jädra bra bild

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.