1

Jägarveckan men det berör inte mig o en bra vecka till!

Tjena på er!

Vart på tok för längesedan jag skrev nu, det här ska ju vara en blogg, en DAGbok inte en VECKObok. Så jag får ta o skärpa mig nu. Men faktum är att så mycket händer just nu att jag inte haft tid eller vart för trött för att ens skriva. Hursomhelst så är det jaktvecka nu, inte för att jag varken bryr mig eller deltar i den, men älgkött är ju gott i alla fall, äta det kommer man få göra också, vi har redan fått två stycken. Men nog om älgar nu.

Har vart en skitskön vecka på Helix som vanligt. Sjuk skola egenteligen, i vanliga fall så vill man ju inte till skolan. Med Helix är det helt tvärtom. Man vill dit o träffa folk, satt o spelade luffarschack och hänga gubbe med Jennie och Emma idag. Tyvärr även fast min mega ring x2^2 så förlorade jag först kryssandet och ringandet, sen mina usla chansningar på bokstäver såg till att jag inte fick en bokstav rätt nästan. Hursomhelst var det kul i alla fall, roligare än de vanliga mattelektionerna.

Har även hänt lite intressanta saker med min karriär som webbutvecklare också. Igår fick jag i uppdrag att göra en större sida åt ett större företag! Kan inte gå in på vilket det gäller nu, men kul att få jobb i alla fall som öppnar många dörrar. Till det så har jag fått många spekulanter på http://www.fenixorden.nu/default2.asp som jag säljer. Får se om jag säljer den eller behåller den, beror på vad jag får för bud på den.

Aja nu ska jag plugga vidare och lyssna på Hem till Midgård, en av mina absoluta favoritserier! Så ha det så bra alla älskliga besökare o läsare! <3

Jädra bra bild

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone
  • Miroe

    Jag vill bara säga att fenixorden.nu inte fungerar och därför vill jag ta bort min användare så skulle du kunna hjälpa mig med det eftersom inte ens det fungerar.Snälla svara på min mejl.

    ///anonym