0

Jag slog och sparkade Jocke på svea gym o betalade biljetterna

Tjena!

Först innan jag börjar gå in på min dag och senaste tiden tror jag att rubriken kan behöva få sig en förklaring. Visst sparkade och slog jag Jocke och han tillbaka på mig, men det hade sina anledningar. Vi hade boxning på idrotten ;). Rätt kul faktiskt även om det kändes som man skulle sparka tårna av sig tillslut haha. Efter idrotten och skoldagen sprng vi ned till stan och skulle hämta våra biljetter till Monsters of Mora, en konsert med band som Hammerfall, Sabaton, Sator med mera. Då kommer Jocke på. Visstja, glömde ju koden till biljetterna i datorn i skolan! Skit också, vi fick gå tillbaka till Helix, starta datorn hans och ta fram koden. Efter det så fick vi göra ett val, endera skulle kan cykla ned till kupolen o hämta biljetterna och jag skulle hinna med tidigare bussen och kunna köpa en datormus åt honom. Annars skulle vi båda två gå till kupolen, jag missa bussen och han bli utan sin datormus. Blev så att jag fick ta min tidiga buss och han köpa en datamus åt honom ;).

Imorrn ska vi vara ute hela eftermiddagen o spela fotboll, cricket och brännboll. Självklart sa dom på tv att det skulle bli regn … vad annars liksom. Skitsamma ska bli kul i alla fall!

Fick även veta för ett par dagar sedan att jag inte längre var välkommen till ASPsidan mer som moderator och värd. Anledning? Att jag besökte ASPkoll.se. Men visst är det så dom vill ha det och förlora sin absolut mest aktiva moderator så varsågod, jag har redan en stadig karriär nu inom webbutvecklingen och blev senast i förrgår kontaktad av ett företag som ville starta ett samarbete med Roosweb.se. Efter det så tillsattes jag som moderator på ASPkoll.se. Så som sagt att inte längre vara moderator på ASPsidan rör mig inte ryggen längre, känner mig däremot rätt sviken av crew där. Aja life goes on as always.

Det var it för idag, vi höres snart igen!

vacker flod

Mvh Robert

 

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.